Bygga Balkong

Vi levererar i tid |

Personuppgifter & cookies

Så fungerar cookies

På den här sidan hittar du cookies. Cookies är en liten textfil som lagras i din dator. För vårt arbete med hemsidan är detta ett ovärderligt verktyg. Genom cookies kan vi mäta statistik och få tydliga bilder av vad våra besökare finner intressant, hur länge man stannar samt vilket innehåll som förefaller vara irrelevant. Detta gör att vi hela tiden kan lägga innehållet så att det på ett tydligare sätt skräddarsys och ger dig som besökare en bättre upplevelse vid framtida besök. Cookies gör även att vi kan hämta widgets och videos från andra hemsidor.

Vi använder cookies och väljer du att godkänna så gör du oss en stor tjänst. Cookies ger oss värdefull information och är ett verktyg som kan göra oss bättre. Vår hemsida kan byggas upp utifrån den information som cookies ger oss - något som skapar en bättre upplevelse för våra besökare. Vi ser var man stannar, vad som är intressant, hur länge man läser samt vilken information som upplevs som mindre relevant. Detta ger oss en möjlighet att skräddarsy besökares vistelse på sidan. 

Vi respekterar din personliga integritet. Cookies är en liten textfil som lagras i en viss tid i din webbläsare innan den raderas. Den information och data som samlas ligger i linje med personuppgiftslagen och GDPR. Ingenting skadligt finns - vare sig för dig som individ eller för den enhet du surfar från. 

Genom cookies kan vi även hämta annan information från andra hemsidor. Detta i form av exempelvis widgets och videos - det hjälper oss att bygga en mer levande och visuellt tilltalande sida. 

Via Google Adwords kan kampanjer skräddarsys tack vare cookies. Vi vill att fler ska upptäcka våra tjänster och vår verksamhet. Det är en möjlighet som cookies ger oss. Tack för att du godkänner.

Inga uppgifter som sparas är skadliga och allt ligger i linje med personuppgiftslagen och GDPR. Textfilen som lagras raderas efter en viss tid och är ofarlig för den enhet du surfar från. Genom att godkänna cookies får du en mer fulländad version av hemsidan.

Personuppgifter

Du väljer själv vilka uppgifter du vill lämna i kontaktformuläret. Läs om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ett byggföretag att lita på – vi kan balkonger!