Om oss

Ett stålföretag med kvalitet i fokus

Vi är en komplett tillverkare av balkonger och vi har vår bas i Stockholm där vi har varit inblandade i många stora entreprenader. Men självklart tar vi oss an balkongprojekt i övriga landet också.

Vi kan erbjuda våra kunder ett komplett paket med allt från projektering till färdigt resultat. Med stor kunskap, lång erfarenhet och en stark maskinpark skapar vi unika och funktionella lösningar.

Vi har lång erfarenhet av branschen och har under den tiden som vi har varit aktiva byggt upp ett stort nätverk av nöjda kunder och samarbetspartners. En av anledningarna till att vi har varit så framgångsrika är att vi fokuserat på att aldrig brista i kvaliteten. Balkonger och övriga byggprojekt är ofta någonting man ska leva med en längre period och därför är det extra viktigt att arbetet görs ordentligt från början.

Nöjda kunder viktigast för oss

Kvalitetstänkandet ska genomsyra allt från materialval till produktion och kundrelationer. En nöjd kund återvänder ofta och har även en tendens att berätta för omgivningen om en tillfredsställande affärsrelation vilket gör att vi kan växa som företag. Läs nedanför vad några av våra nöjda kunder säger om oss!


Hur kan du lita på oss?

Ett bra sätt att sålla agnarna från vetet är att se till vilka referenser som finns hos ett företag. En referens är en nöjd kund och sådana får man genom att utföra ett bra jobb. Vår filosofi är att varje uppdrag behandlas med samma fokus och med samma tydliga inriktning på kvalitet. Vi håller oss till det överenskomna priset och inom den tid som vi slutit avtal kring.

Att bygga balkonger till en BRF handlar om en stor investering - en investering som ökar livskvaliteten i varje enskild bostad och som ofta för med sig en värdeökning. Det handlar emellertid även om ett större projekt som dels tar tid att genomföra och som dels också påverkar varje enskild medlems liv under en viss tid. Vi arbetar alltid informativt och kommunikativt.

bygga balkong bostadsrättsförening

Öppen dialog ger ett bättre samarbete

Genom att hålla en öppen dialog så minskas friktionen och vi förklarar mer än gärna vad vi gör, hur lång tid det planeras att ta och ser till att alla frågor bemöts med svar. Målet är att alltid att genomföra arbetet så effektivt som möjligt och att skapa en situation som påverkar så lite som möjligt. Vi är med er hela vägen från start - information om hur bygget ska se ut - till mål - slutbesiktningen.

De balkonger som byggs kommer att vara av absolut högsta kvalitet och ligga i linje med era förhoppningar, förväntningar och med den arkitektoniska stil som fastigheten har. Det handlar om en viss tids uppoffring för en stor belöning!

Genom detta så skapas också en stor bas av nöjda kunder och således även referenser. Vi har inga problem med att förmedla kontakt till tidigare uppdragsgivare för att du ska kunna få en bättre bild av oss, hur vi arbetar och vad du som beställare kan förvänta dig. Tvärtom - det är något vi välkomnar. Vi hoppas naturligtvis att även du blir en av dessa i framtiden.

Ett byggföretag att lita på – vi kan balkonger