Bygga Balkong

Vi levererar i tid |

ÖVRIGA TJÄNSTER

INTE BARA BALKONGER

Vi är ett väletablerat byggföretag med ett brett tjänsteutbud. Vi har de nödvändiga kunskaper som krävs för att driva ett byggprojekt från idé till färdigt resultat och ser till att du som kund får stöd och insyn i projektet under hela processen. Vi har länge varit specialiserade på balkonger med vid sidan av det arbetar vi även inom totalentreprenad, renoveringar och tillbyggnad.

Här kan du läsa om några av de övriga tjänster vi har möjlighet att erbjuda dig som kund. Är du intresserad av att få hjälp med någonting annat är det abra att höra av dig så ser vi om vi kan hitta en lösning som passar oss båda!

Ombyggnad/tillbyggnad

Är du intresserad av att bygga ut fritidshuset, få ett extra rum till villan eller kanske bygga till en carport? Vi hjälper dig och ser till att den nybyggda delen passar in i den existerande konstruktionen på ett smidigt sätt.

Renovering av kök

Vi har möjlighet att sköta hela köksrenoveringar. Hör av dig så bokar vi in en tid där vi tillsammans tar fram en plan som passar just ditt kök.

Markarbete

Oavsett om du är i behov av dränering och fuktisolering eller plattsättningar och stödmurar så kan vi utföra ett kompetent jobb.

Tak

Vi kan renovera eller utföra nyläggning av tak. Vi arbetar med tak i alla de vanligaste materialen som tegel, plåt och papp.

Fasad

Fasadrenovering samt mur- och putsarbeten ingår också bland våra kompetenser.

Arkitektur

Vi kan tillsammans med duktiga samarbetspartners erbjuda arkitekttjänster och visualisera era idéer kring byggen och renoveringar.

Våtrum

Våra hantverkare är behöriga föra att arbeta med våtrum enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Detta gäller allt från att lägga nytt tätskikt, golvbrunn eller lägga nytt golv.

Altanbygge

Vi bygger alla typer av altaner efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information.

 

Byggföretag med bred kompetens!